Viikon kuva: Teemu Tuomioja, Asa kuuluu

Viikon kuvan napannut Teemu Tuomioja esittelee kuvansa näin: "Asa on osa omaa nuoruuttani ja saa aikaan lämpimän hyvän tunteen, aina kun kuulen hänen musiikkiaan. Kuvasin hänet Työväen Musiikkitapahtumassa 28.7.2023. Tämä kuva kuvastaa sitä, miten itse artistin näen yhtenä suomiräpin suurimmista nimistä. Olkoon se siis oma kunnianosoitukseni ja kiitokseni Asalle."

Tuomioja oli akkreditoituna kuvaajana Työväen Musiikkitapahtumassa, joka järjestettiin Valkeakoskella 26.–30.7.2023.

Tekniset tiedot: Kamera: Sony A7II, Linssi: Zeiss Batis 25mm f2.0, Asetukset: ISO800, 25mm, f2.0, 1/200sec. Kuvaa on muokattu siten, että tekoälyn avulla on poistettu lavalta visuaalisesti tätä kyseistä kuvaa häiritseviä elementtejä, kuten mikkiständi ja harmaa pöytä.

Obsköörin yksijäsenisen Viikon kuva -valintaraadin mielestä Tuomioja antaa muusikosta onnistuneen kuvan siksikin, koska Asa on tunnettu itsenäisenä ja vahvana, oman tien raivaajana esimerkiksi oman levy-yhtiönsä vuoksi. – Kuvaa olisi voinut kokeilla rajata kuitenkin vieläkin tiiviimmäksi, koska kuvan yläreunan alue ei näytä tuovan erityistä kiinnostavuutta kuvaan.


Osallistu "Viikon Kuva" -haasteeseen!

Rakkaat Obsköörin ystävät,

Haluamme nähdä maailman teidän linssien kautta ja rakentaa samalla yhteisöllisempää verkkolehteä. Siksi pyydämme lukijoitamme lähettämään oman kuvaehdotuksen "Viikon Kuva" -palstalle!

Obsköörin päätoimittaja valitsee viikon kuvan saamiemme kuvien joukosta. Saat kuvallesi näkyvyyttä, ja voit saada arvokasta palautetta sekä toimitukseltamme että muilta lukijoilta.

Osallistuminen

  • Kuva: Valitse kuva, joka on koskettanut sinua.
  • Lyhyt tarina: Liitä mukaan muutama lause siitä, mitä kuvasi esittää tai mitä haluaisit kertoa kuvasi avulla.
  • Tekniset tiedot: Kerro myös, millä kameralla kuvasit ja mitä asetuksia käytit. Jos olet muokannut kuvaa, mainitse lyhyesti miten.
  • Oikeudet: Varmista, että sinulla on oikeudet kuvaan. Jos kuvassa on henkilöitä tunnistettavissa, tarvitsemme kirjallisen luvan myös heiltä. Jos olet ottanut kuvan julkisessa tapahtumassa, jossa kuvaaminen on ollut sallittua, anna selvitys julkaisuoikeudesta. Sinun tulee antaa sähköpostissasi oikeus julkaista kuva Obskööri-julkaisussa, sekä sosiaalisen median kanavillamme.

Miksi osallistua?

  • Palautetta ja oppimista: Jokainen viikon kuva saa palautetta toimitukseltamme.
  • Yhteisöllisyys: Voit saada omiin kuviin palautetta muilta lukijoilta (vain Obsköörin tilaajat voivat kommentoida). Voit myös kommentoida muiden kuvia ja luoda siten tiiviimpää valokuvauksen yhteisöä.

Tärkeät päivämäärät:

  • Kuvat tulee lähettää keskiviikkoon mennessä.
  • Julkaisemme viikon kuvan aina Perjantaisin.

Kuvien lähettäminen:

Lähetä kuvasi JPEG-muodossa, maksimissaan 1 megatavun kokoisena osoitteeseen viikonkuva@obskoori.fi. Kirjoita viestiin edellä pyydetyt tiedot.

Sydämellinen kiitos osallistumisesta!

Obsköörin toimitus